Karte nekim znacima pokazuju VELIKU SREĆU, dok će neki MNOGO PATITI!

Karte nekim znacima pokazuju VELIKU SREĆU, dok će neki MNOGO PATITI!

26. svibnja 2022. 0 By Maja

VAGA

Drage vage, vama ljubavne karte pokazuju veliku ljubavnu sreću. Ono što će vas posebno obradovati je poziv jedne osobe do koje vam je mnogo stalo. Već dugo mislite o njoj, i vaša želja da ta osoba bude vaša će se ostvariti u mesecu junu. LJubavna sreća vas očekuje, uživajte u njoj.

 

ŠKORPIJA

Drage škorpije, bar u ovom mesecu pokušajte da se više posvetite ljubavi. Za vama mnogi lude, ali vi se previše posvećujete svojoj karijeri. Jedan rak je posebno očaran sa vama, i on će vam to iskreno  priznati. Dopustite ljubavi da uđe u vaš život, jer na kraju dana i sami znate da vam posao nemože zameniti ljubav, koja vam je potrebna.

 

STRELAC

Dragi strelci, ne brinite o svojoj ljubavnoj budućnosti, jer vama je suđeno da budete srećni.To će vam se dokazati i u mesecu junu, koji će vam doneti samo lepe trenutke sa voljenom osobom. Sve vam polazi za rukom i tako će i ostati. Ljubavne zvezde su vam naklonjene tokom celog meseca.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Dragi jarčevi, ono što je posebno bitno je da više pažnje posvetite voljenoj osobi. Vas očekuju divni trenutci ukoliko se malo više potrudite. Vaš partner ne očekuje mnogo od vas, ali zajedničko vreme mu je veoma bitno. On se oseća usamljeno, i vi to svesno ignorišete.

 

VODOLIA

Drage vodolije, ljubavna  sreća je pred vama iako vi imate mnoge sumjnje u vašu ljubavnu vezu. Brinete se o stvarima koje vam ne donose ništa, a ono što j bitno zapostavljate .Vama su ljubavne zvezde mnogo naklonjene, na vama je da ih iskoristite na što lepši Ne uzimajte partnera zdravo za gotovo.

 

RIBA

Drage ribe, karte vam pokazuju sreću i veliku radost na polju ljubavi. Ponovo ćete više vremena provoditi sa voljenom osobom, i to će vašoj vezi mnogo goditi. Vrlo je bitno da pored svega otvoreno razgovarate sa voljenom osobom. Nemojte da krijete svoja prava osećanja.

Stranice: 1 2