Kome ce zadnji dani u sedmici doci kao spas, jer ce ih sudbina nagraditi!

Kome ce zadnji dani u sedmici doci kao spas, jer ce ih sudbina nagraditi!

26. svibnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Sve nesto merite i poredite sa nekim, ili sa necim. To vam nije dobro, ali zato moze biti mnogo bolje. Vazno je da prestanete da partnera poredite sa  bivsim, a neke momente uporedjujete sa starim.I sve ce biti drugacije i vi srecniji.

 

SKORPIJA

Ulazite u vezu u kojoj se odredjuje   sta se ocekuje unapred.Izjasnili ste se za to da necete opterecivati partnera, ali ne zelite da se vezete.Zelite jednu obicnu vezu, koja ce teci lagano i bez opterecenja. Necete da brzate, jer morate biti oprezni.

 

STRELAC

Cilj vam je jedna skorpija koja vas pocinje voleti.Vec ste u vezi sa njom ali ona je tako neopterecena i ponasa se kao dete. Pred vama je vreme i pokazite strpljenja. Vama se svakako smese lepe emocije koje ce biti iskrene.

 

JARAC

Teraju vas misli i lome vase srce, a ne znate zasto. Jedan lik vam nikako ne izbija iz glave pa se ponasate kao  da ste sasavi. Vrlo je moguce jer ljubav cini sasavim i zbunjenim. Sta vam nije jasno, pa vi se zaljubljujete?!

 

VODOLIJA

Na cilju ste da uzvratite onoj koja vas je povredila. Vase srce kuca zarom  da i njoj bude kao sto je vama. Vreme je da budete  jaki i samo joj uzvratite jednim delom.Zelite da oseti samo na tren, kako boli dusa!

 

RIBE

Mozda je red za neke promene ali niste spremni na njih. Vreme je da budete  verni sebi , i da idete u korist samo licnim interesima.  Mozda ce neke promene da promene i vas zivot, ali na jedan interesantan nacin.

Stranice: 1 2