Cuda postoje, a ovaj znak ce na najlepsi nacin da shvati  da se isplati biti dobar!

Cuda postoje, a ovaj znak ce na najlepsi nacin da shvati da se isplati biti dobar!

5. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Sledi vam zainteresovanost, ni manje, ni vise, no za jednu skorpiju. Prosto vas je omadjijala i pokazace vam da zna da se lepo ophodi. To ce da razbije vase misljenje o njoj da je nekako gruba. Uverice vas u sve superotno.

 

BIK

Sledi vam novcana kriza i sve sto je vezano za novac. Da ste samo malo bolje razmisljali, vi biste se sada provodili kao i drugi. Jednostavno ne znate sa parama i to vam je veliki minus. Gledajte kako da se izbavite.

 

BLIZANCI

Slede vam velika zivotna razmisljanja i sta reci, kad cete misliti o svemu. Vas razum ce vas vuci na jednu, a srce na drugu stranu. Morate naci neku sredinu i znati sta je ono sto vas je navelo na ozbiljna pitanja.

 

RAK

Slede vam dani velikih koraka i vreme je za neke odluke. Vreme je da se zapitate zasto vam se desavaju stvari mimo vasih  zelja. Vreme je za ozbiljne teme i da se opredelite  za ono sto vam je  najvaznije.

 

LAV

Vi ste jako zamisljeni i ono sto vam sledi jeste jedna ideja. Sinuce u vasoj glavi bas kao svetlica.To cega ste se dosetili, nosice vas dalje i dalje u nove pobede.Vase emotivno polje ce jako procvetati.

 

DEVICA

Emotivna sreca je ono sto vam sledi i vreme je da se  i vi ostvarite u njoj.Neko ce vam pokazati da vas jako voli i da ste mu centar sveta. I on ce biti vama, ali cete i vi njemu morati da pokazete ljubav. I da mu dokazete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2