Vaga  se dvoumi, Blizanac nervira, a jedan znak ce naci srodnu dusu…

Vaga se dvoumi, Blizanac nervira, a jedan znak ce naci srodnu dusu…

5. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec ste na putu da se zaljubite ili vam se samo cini. Vase srce kuca srecom da vam se priblizi jedan lav. Mada ste stalno skupa, kao da nesto fali u tim momentima. Mozda bas ono sto  lebdi u zraku, osecaj da priznate da ste zaljubljeni.To je vasa srodna dusa!

 

BIK

Vas osecaj da vam fali nesto, a ne znate sta, tacno vas navodi na lude misli. Jedna osoba u vasoj blizini  stalno vas gleda i vreme je da se okrenete ka njoj.Samo od vas ce zavisiti sta  cete licno preduzeti i sta je ono sto zeli vase srce.

 

BLIZANCI

Vas osecaj da ste bespomocni, samo vam dodaje dodatnu nervozu. Dovoljno ste  nervozni i slabi da biste sebi dolivali ulje na vatru. Morate se kloniti losih situacija, i pokazati da ste spremni da se sami izborite sa sobom.

 

RAK

Naredni dani vam donose puno lepih trenutaka i vreme je za njih. Vase srce kuca zarom  da bude blizu jedne vage koja vam se dopada. Cekate njen signal obozavanja i da joj kazete da vam je stalo i da osecate isto.

 

LAV

Vasa radost je na pocetnom nivou, ali ce rasti iz dana u dan. Sve kako  budete  hteli da se srede vase misli, tako cete se i sami radovati. Vreme je da pokazete da vam se dopada  jedan rak, jer se dopadate i vi njemu.

 

DEVICA

Ne znate koliko je tuznih i nesrecno zaljubljenih, i mislite da ste vi jedini.Srce vam kuca kao slomljena grana i vasa  je prica na pola puta.Od vas se ceka da idete put srca i da vas  niko nece okrenuti na drugu stranu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2