Cuda postoje, a ovaj znak ce na najlepsi nacin da shvati  da se isplati biti dobar!

Cuda postoje, a ovaj znak ce na najlepsi nacin da shvati da se isplati biti dobar!

5. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Sledi vam razocarenje, a da necete nista skriviti. Morate prihvatiti sta je tu je i da zivot nosi i lose stvari. Cak i onima koji nisu nicim zasluzili, moze da se desi i tuga, bas kao i sreca.I za jednu, kao i za drugu, uvek je vreme.

 

SKORPIJA

Slede vam emotivna priznanja od strane jarca. Vreme je da shvatite da vas jako voli i da vam se tajno nada.Od vas je  sve poteklo, i od vase lepote i vasih pogleda.Nije vam mogao odoleti  i sada je vreme da se i vi njemu revansirate.

 

STRELAC

Sledi vam nova ljubav koja vas nosi i koja vas budi svojim osecanjima. Od vas se ocekuje da  pokazete da ste spremni na sve,  sto nova ljubav nosi sa sobom. Vi ste od onih koji ce se resiti  na novu ljubav.  I uzivacete u njoj.

 

JARAC

Slede vam velike bure i oluje, i necete ni biti svesni sta vas nosi i sta ce vas odrzati.Vas partner vas optuzuje za los ishod jedne situacije, a vi nista niste krivi. Vreme je da shvatite sta cete i kaKo cete, ali gledajte da smirite situaciju.

 

VODOLIJA

Svadja ili rasprava koja ce prerasti u svadju, sledi vam vrlo brzo. Bicete nepravedno optuzeni od strane partnera. On vas voli, i vreme je da pokazete da niste krivi i da je ljubomoran bez razloga i pravog povoda.

 

RIBE

Sledi vam konacno sreca, kao nagrada karme za sve ono sto ste trpeli do sada. Sada cete videti da vam se isplatilo biti dobrim, i da razumevanje koje sta dali, sada vam se uzvraca ljubavlju.Vreme je da se radujete kao nikada pre!

Stranice: 1 2