Slusajte svoje SRCE ovog PONEDELJKA, evo kome sledi POMIRENJE, a kome FATALNA LJUBAV…

Slusajte svoje SRCE ovog PONEDELJKA, evo kome sledi POMIRENJE, a kome FATALNA LJUBAV…

5. lipnja 2022. 0 By Maja

OVAN

Pred vama je dan u kojem ce vas pratiti velika poslovna sreca. Mnogo toga ce vam poci za rukom je pred vama je ostvarenje velikih planova. Sreca ce vam biti naklonjena jer vi cete u toku dana mnogo toga postici. Vrijeme je za srecu.

 

BIK

U toku dana vi cete se suociti sa ljubavnim problemima koji vam nece lako pasti. Nesuglasice su pred vama koje ce vam narusiti srecu za koju ste cinili mnogo. Ocekuju vam promjene koje vam se nece dopasti.

 

BLIZANCI

Ocekuju vas promjene na poslovnom polju koje ce vam stici u pravi cas. Vas ocekuju desavanja kakvim ste se i nadali jer sreca ce vam u toku dana itekako biti naklonjena. Pred vama je sreca za koju ste u zadnje vrijeme cinili mnogo.

 

RAK

Predivan dan je pred vama u kojem cete samo uzivati. Vrijeme je za veliku srecu jer u toku dana vama ce sve polaziti za rukom. Za probleme necete znati jer ce samo velika sreca u vasem zivotu da caruje. Bicete sretni i zadovoljni.

 

LAV

Pred vama je jedan susret koji ce sve da promjeni. Ljubavna sreca je na vasoj strani jer u toku dana upoznajete jednu predivnu osobu. Ljubav ce da se desi na prvi pogled jer pred vama su desavanja koja vam samo veliku srecu donose.

 

DJEVICA

U toku dana vama slijedi pomirenje sa voljenom osobom. Poslije mnogo problema vi cete napokon da se suocite sa cinjenicom da je to neko koga prosto ne mozete da ne volite. Ocekuje vas pomirenje koje ce vam znaciti mnogo.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2