Slusajte svoje SRCE ovog PONEDELJKA, evo kome sledi POMIRENJE, a kome FATALNA LJUBAV…

Slusajte svoje SRCE ovog PONEDELJKA, evo kome sledi POMIRENJE, a kome FATALNA LJUBAV…

5. lipnja 2022. 0 By Maja

VAGA

Pred vama je dan u kojem vas ocekuju velike obaveze ali vi se zbog toga necete zaliti. Spremni ste na promjene kada je ljubav u pitanju jer pred vama je dan u kojem cete biti odlucni da postignete sto vise.

 

SKORPIJA

U toku dana vas ocekuju desavanja na poslovnom polju koja vam se i nece mnogo dopasti. Pred vama su problemi koje necete zeljeti sebi da priznate mada i sami primjetite da vam u zadnje vrijeme ne ide kako zelite. Vrijeme je da promjenite svoj stav.

 

STRIJELAC

U toku dana vas ocekuju samo sretna desavanja jer pred vama je sreca kojoj ste se dugo nadali. Ocekuju vas promjene koje su vam i potrebne jer vama ce napokon sve da krene na bolje. Vrijeme je za veliku srecu.

 

JARAC

Pred vama su desavanja koja ce vam se mnogo dopasti. Ocekuju vas promjene kojim ste se i nadali jer jedan predivan dan je pred vama koji vam samo dobro donosi. Bicete sretni i zadovoljni jer pred vama je velika sreca.

 

VODOLIJA

Vi cete u toku dana samo za srecu znati jer pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti. Mnogo toga ce vam krenuti onako kako ste zeljeli i kako ste vi sve imali u planu. Veliki ste sretnik.

 

RIBA

Ocekuje vas novcana sreca koja ce vam znaciti mnogo. Pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti jer u toku dana mnogo toga ce da vam krene onako kako ste vi to zeljeli. Sreca vam je posebno naklonjena.

 

Stranice: 1 2