Saznajte sta vam pripremaju zvezde-jednom sledi veliko bogastvo!

Saznajte sta vam pripremaju zvezde-jednom sledi veliko bogastvo!

8. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Osecaj srece  u gudima, bice ono sto ce vas nositi  u visine zvezda. To vam zvezde spremaju novu ljubav na vidiku. Vreme je da se ostvare vase tajne zelje. I sva vasa mastanja da se pretvore u javu.

 

SKORPIJA

Zvezde vam ukazuju na veliku gresku koju cinite, a da je licno vi, niste svesni. Neka vasa ubedjenja ce vas jako kostati, pa nije na odmet da ih ostavite po strani.Poslusajte savet starog prijatelja, znacice vam od koristi!

 

STRELAC

Zvezde vam ukazuju na vasu snagu koje vam fali,  i cilj koji vam je blizu. Samo  pokazite volju i da ste  spremni da se  angazujete. Zelja koju imate moze biti vrlo ostvarljiva, ali krenite za ciljem i ne bojte se neuspeha.

 

JARAC

Zvezde vam ukazuju da morate biti hrabri i da vam je samo hrabrost potrebna. Ono sto vas vuce sebi, jeste jedna osoba kojoj  nikako da pridjete. Vreme je da smognete hrabrost i da se priblizite onoj do koje vam je jako stalo.

 

VODOLIJA

Zvezde vam ukazuju  da vam sledi sreca u ljubavi, i da je ovo vas period.Bas kao da je doslo vasih pet minuta, tako se i osecate, pa se i ponasajte tako. Srce ce vam kucati kao nikada , i to samo iz razloga sto cete zaljubljeni do neba, da osvojite jednu vagu.

 

RIBE

Zvezde vas upozoravaju na oprez,  raskid, ili nesto  slicno, a vezano za oboje. Zato pazite kako reagujete i sta cete  ovih dana da cinite. Deluje da cete imati veliki povod za raspravu, koja moze izazvati sve, pa i raskid vase veze.

Stranice: 1 2