Ponedeljak, 20. jun, bice  dan kada ce POBEDITI LJUBAV i IZGUBITI PONOS!

Ponedeljak, 20. jun, bice dan kada ce POBEDITI LJUBAV i IZGUBITI PONOS!

19. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se zapitate sta je ono sto zaista zelite.Ako do sada i niste zanli sta biste, sada cete naci svoje prioritete. Jedna ce osoba izazvati vase veliko interesovanje. Okrenite se ka tome, zato sto mozete dobro proci.

 

BIK

Delujete kao da se sada budite, ali svakako da idete napred. Od vasih koraka ce zavisiti i vase okolnosti i situacije u kojima cete danas biti. Vreme je da ucinite  sve sto je do vas, i do vasih  mogucnosti.

 

BLIZANCI

Resavate da mislite samo na sebe i da ugodite sebi.Odavno ste ugadjali drugima i vreme je da se radujetesto cete konacno poceti da mislitze i na sebe. Jedna osoba ce vam biti na pomoci ovog dana i pomoci da vam prodje bez nervoze.

 

RAK

Svima koji su vas ponizavali  bez zasluge, sada polako pocinjete vracati. Idete sporo ali sigurno i ne marite sto ce biti zaprepasceni. Bili ste i vi kada ste primali nezasluzene udarce. Danas je dan da vratite milo za drago!

 

LAV

Vas stil ponasanja govori da ste lezerni i lenji, i kao da vam je svejedno sta se zbiva oko vas.  Tako cete prevariti mnoge, pa i jednu osobu kojoj pogledi lete ka vama. Mada se ne nada vasem odgovoru, ipak ce  biti iznenadjena kada joj posaljete signal!

 

DEVICA

Vase oko place i verno je samo  jednoj osobi.  Vreme je da razmislite da li vredi  da se borite za ljubav te osobe? Ma koliko vasa ljubav bila ogromna, njen ponos je jaci. Desice se nesto sto ce pokazati da ce da pobedi ljubav, a izgubi ponos! Srecnik ste ovog dana!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2