Ponedeljak, 20. jun, bice  dan kada ce POBEDITI LJUBAV i IZGUBITI PONOS!

Ponedeljak, 20. jun, bice dan kada ce POBEDITI LJUBAV i IZGUBITI PONOS!

19. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Uporno se trudite da budete neko ko ce znati da voli! Onako ludo i bez pitanja i strepnje sta ce biti sutra!  Ovo je dan da budete sigurni u svoja osecanja i svoje srce! Bice red da i druga strana pokaze sta oseca.

 

SKORPIJA

Nemojte da glumite i tuznu, i ostavljenu, kad znate da nije tako! Niste ostavljeni, a ako ste i bili tuzni, sada je proslo. Okrenite se tom lepom jarcu  koji vas sledi u svemu, bez pogovora. To je ljubav koja traje i ne pita za uslove, niti razloge.

 

STRELAC

Ako ste i znali sta zelite, ovog dana cete sve blokirati.Ne samo svoje zelje, nade i snove, nego i nesto ozbiljno sto ste zeleli. Vreme  je da se usmerite put jednih ociju koje vam krate dah. One vam odaju tajnu da se zaljubljujete.

 

JARAC

Vasa nada da cete se opet zaljubiti, ili neko u vas, nikako da se ostvari.Sve vase ljubavi su nekako bolne, jer se uvek zaljubite u pogresnog. Sada je vreme da budete verni svojim  osecanjima i sacuvate ponos.

 

VODOLIJA

Bice  i za vas lepsih dana, ako ovi do sada nisu.Ne gubite nadu da ce se ovi dani  posreciti.Ne verujete da ce bas ovaj dan za vas da bude pocetak srecnih dana.Neka ostane tajna  da danas srecete nekoga koga cete voleti.

 

RIBE

Vasa ljubav ce da bude nesto sto ce vam zadati probleme.Kod partnera cete otkriti da vas  je zanemario i da vise nije kao pre.Vreme je da odmah danas  reagujete i da otklonite sve sumnje. Mora vam dati neko obrazlozenje.

Stranice: 1 2