Ova junska sedmica ce jednom znaku doneti PRAVO BOGASTVO!

Ova junska sedmica ce jednom znaku doneti PRAVO BOGASTVO!

19. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Zelite se odmarati i uzivati u blagodetima leta.  Jeste li svesni da i odmor kosta, i da li ste se pripremali  za to? Morate se dobro zamisliti sta imate i cime raspolazete. Vase finansije ce ove sedmice biti tanke.

 

BIK

Vi se odmarate i na poslu i van njega, jer znate da ugodite sebi.Uvek  zelite da se trudite da imate, ali na vrlo cudan nacin. Dok zaradjujete, nije i vazno kako , da li radite mnogo ili samo sto ne lencarite. Imate dovoljno, i radite taman za sebe!

 

BLIZANCI

Vi cete uvek imati jer radite i uvek cete se boriti. Mada ste mudri, vi znate kako da zavrsite svoje obaveze i da sebi date slobodno.  Da imate nesto previse nemate, ali imate za sebe. Vase finansije su zadovoljavajuce, jer  se ne razbacujete.

 

RAK

Nauceni da nikad nemate, sada se dobro vodite svojim zivotnim nedacama. Imate uvek negde malo sakriveno, cak i da zatreba  za bilo sta dobro ili lose. Znate kako je bez novca i zato se trudite da uvek imate malu ustedjevinu.

 

LAV

Voljni ste da radite i zaradite i mnogo i sto vise. Vas partner vas jako ceni  bas zbog toga. Mada volite da  ne oskudevate, ipak se cesto zalecete na maksimalne troskove. Vreme je da saberete ono sto vam je ostalo.

 

DEVICA

Niste neko ko se hvali da ima, niti koliko sve ima!Vreme je da se sredite i da pokusate da sesami presaberete kako raspolazete. Kazu da onaj ko ima, cesto ima jos vise, pa ce i vas takva sreca pogledati. Dobitak od prijatelja iz inostranstva, bice pravo bogastvo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2