Riba okrece list, Vagama vreme za odluke,Vodolije u dilemi…

Riba okrece list, Vagama vreme za odluke,Vodolije u dilemi…

19. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec ste jako umorni i nece vas nista lepo. Osecate se nekako zbunjeno i potisteno, a dani  promena su pred vama. Kako mislite dalje sa takvm osecanjima? Vreme je da se trgnete i da upravljate situacijom.

 

  BIK

Jedna mala promena je pred vama, pa kakva god da je!Od vas  se ceka da pokazete stav i da znate sta vam je ciniti. Nije bitno korak  ili dva, vazno je da idete napred. I male promene ce doneti nove i vece.

 

BLIZANCI

Zelite se smiriti ali niste u prilici jer vas ceka jedna teska situacija. Morate biti optimista da ce sve da prodje kako valja. Ne smete kacati negativnu energiju, nervozu i bilo sta slicno. Oni koji veruju, oni i pobedjuju sve, pa i lose trentuke.

 

RAK

Od vaseg stava ce zavisiti i naredni period, pa cete i sami morati da  budete pozitivni.Nema govora da se sa nekim ubedjujete. Kada ste u pravu, vi ste u pravu i tu necete dati pardona nikome.

 

LAV

Krenuli ste sa drugom opcijom i sada ne znate kuda bi i kako. Nesto sto je bilo lose, morali ste da  ucinite boljim ili da nacinite presek. Verujte da i nije bilo drugoga resenja, i tek sada ste konacno odahnuli.

 

DEVICA

Vasi novi koraci su se spleli sa jednom velikom nadom, da cete sebi pronaci srecu. To sto je do sada niste imali, samo vam govori da mozete da budete kovac svoje srece. Neko vam je pokusao da nametne nesto svoje, ali ste ignorisali sve.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2