Riba okrece list, Vagama vreme za odluke,Vodolije u dilemi…

Riba okrece list, Vagama vreme za odluke,Vodolije u dilemi…

19. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Mozda je vreme za neke velike odluke, ali ih morate doneti sami.Ruzno je to sto trpite neciji pritisak i onda vam je sve to mrsko.  Zasto  se drugi mesaju i sugerisu sta je dobro za vas. Dobro ce biti samo ono sto vi budete mislili da jeste.

 

SKORPIJA

Vas sreca je  tako ocigledna, bas kao sto je ocigledan i njen razlog.  I razlog, i uzrok, leze u jednome liku koji vas odavno gleda. Sada je vreme da konacno uzvratite i da pokazete  da i vi volite, iskreno i od srca.

 

STRELAC

Vasa ljubav ce se izraziti na jedan nacin kakvom se niste nadali.Skrivacete svoje emocije, a da necete znati kako da ih prosledite.Verujte da neko jedva ceka da ih pokazete i da se zna da ste ludi od ljubavi.

 

JARAC

Ponece vas sumnja kada vam dokoni pocnu pricati jednu pricu. Bice vezana za vaseg partnera, i skoro da cete poverovati u nju.  Vreme je da nekad i proverite, pre nego naivno poverujete. Moracete prvo nesto pitati partnera.

 

VODOLIJA

Vase srce  ce se morati uzdrzati dok se ne uveri kakve emocije gaji partner.Tek kada se uverite u njih, mozete da i sami pokazete sta osecate. Vreme je da sagledate cemu vodi vasa veza.Da li je ljubav u pitanju ili nesto drugo?

 

RIBE

Vec ste se sredili  i pokusavate da se umirite i zaboravite na sve. Neko vas je uvredio i sada ste na distanci. Vreme je da ozbiljno razmislite sta cete dalje i da li cete postupati kao ranije. Najbolje je da okrenete list!

 

Stranice: 1 2