U trecoj sedmici juna, ova tri znaka ce BESKRAJNO UZIVATI i BITI SRECNI!

U trecoj sedmici juna, ova tri znaka ce BESKRAJNO UZIVATI i BITI SRECNI!

19. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da zavrsite ovaj mesec i da ga ispratite kako dolikuje. Ucinicete to ako svoje obaveze zavrsite, ili ih svedete na minimum. Sada su dani da razmislite sta dalje i kako se u vas plan uklapaju dani odmora.

 

BIK

Nista od vasih nadanja da ce vam se desiti poslovni uspeh i da ce vas konacno krenuti. Ostaje vam nada da cete se radovati tek u narednom mesecu. Da bi se to desilo, verujte da cete morati da se dobro potrudite.

 

BLIZANCI

Sveli ste sva svoja ocekivanja na jednu osobu i na jednu obavezu. Kao da vam sve krece od nje i da vam sve pocinje sa njom.Verujte da ce i da vam bude uzvraceno istim osecanjima, pa cete sa partnerom beskrajno uzivati i biti prvi srecnik!

 

RAK

Niste od onih koji se mogu hvaliti srecom, ali nece vam biti  tako uvek. Znacete se i boriti i izboriti i konacno imacete cilj. Ako vam on bude jedan lav, znajte da postoji sansa da se okrenete ka boljim desavanjima.

 

LAV

Ne obracate paznju da vas neko zagleda, a trebali biste. Ovako se pravite vazni, i nikako da se okrenete ka njemu.Mozda su ovo samo veliki izlivi ljubavi koja ce da plane.  Pazite sta se to zbiva oko vas, mozda vas dotakne sreca!

 

DEVICA

Dani su kao stvoreni za ljubav i za srecu, a vi nikako da se okrenete. Kao da vas nece ni sreca, pa vam ovo vreme ne predstavlja nista. Ubedjeni ste u nesto  lose, a verujte da vam slede dani radosti. Sledi vam susret!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2