Dok vikend nekima donosi raskid i izdaju, jednom znaku ce pravu ljubav!

Dok vikend nekima donosi raskid i izdaju, jednom znaku ce pravu ljubav!

23. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vec ste zamislili ove dane i cak ste i napravili plan za njih. Niste cak ni pomislili da ce vas  oni totalno iznenaditi i da nista nece biti kako ste mislili. Vreme je za neka objasnjenja, koja je partner pokusao da odlozi za neko vreme.

 

SKORPIJA

Vec ste dovoljno jaki i dovoljno ste snazni da se sredite, ali vas opet nesto muci. Bice da je to poznastvo ili veza sa nekim, i koju nikako da regulisete. Vreme je da se srede  vase emocije i emocije onog drugoga, prema vama.

 

STRELAC

Hocete napred, ali vas neka nevidljiva sila vuce nazad, i kao da vas  drzi u mestu. Bas kada biste za korak dalje, ona vas vraca nazad. Kao da nemate dovoljno samopouzdanja i desava se tako da krenete pa zastajete.

 

JARAC

Vreme je da odbaciti misliti o onome sta ce da kazu drugi. Mislite o sebi i svome srcu koje vas  vodi u zeljenom smeru. Do zeljenog cilja cete sresti samo ako se  pokazete drskim, i ne dozvolite da vas  drugi upucuju sta vam je ciniti.

 

VODOLIJA

Mnogo posla i nekih neodloznih obaveza, ali je vreme da mislite i o sebi. Povukli ste  neke poteze, ali nikako da upravite sta cete i kuda. Ako znate, pokazite na delu, otvoreno i bez ustezanja. Neka i dokoni vide vasu srecu.

 

RIBE

Od ovog vikenda, vama slede lepe promene. Mozete se radovati, jer ce biti jako pozitivne.Resili ste se na velike promene i da okrenete svoj zivot u celini, za trista stepeni.U tome ce vam pomoci i nova ljubav!

Stranice: 1 2