Od OVNA do DEVICE-Ljubavni horoskop ZA LETO 2022!

Od OVNA do DEVICE-Ljubavni horoskop ZA LETO 2022!

27. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Period pred vama taman ce da bude dovoljan da se ostvarite kao  osoba  i to na svim poljima pomalo. To sto je leto, jasno se zna da je to godisnje doba -doba ljubavi.

Za sada niste spremni da saberete sve dosadasnje, ali hocete uskoro.Vasa ljubav ce se moci kanalisati do jedne osobe koja moze znaciti novi pocetak. Vas prvi susret je ukazao na  vase obostrane simpatije prema jednoj osobi.

Malo cete izlaziti, druziti se i  tako ce se pojaviti sve veca zelja da budete skupa. Sve vise i sve cesce.

BIK

Leto vam dolazi u vasem losem izdanju i zatice vas jako nespremne. Da stvari budu gore, vi cete biti prezapopsleni, pa necete imati vremena za ljubav. Ili cete biti prezaposleni, ili cete  biti okrenuti nekim novim stvarima.

Vreme je da se okrenete osobi kojoj je stalo do vas. Prestanite da mastate  o nekoj nemogucoj ljubavi i necemu prejakom.Prihvatite ono sto vam se nudi i makar probajte  da pokazete ono sto je tu i sto bi vas moglo uvesti u novu vezu.Jednostavnu ali lepu.Neke ljubavi su uvek lepe, bez obzira sto nicim ne lice na one iz bajke.

BLIZANCI

Vi niste zaljubljive prirode, ali kada se zaljubite znate da budete verni. Ovaj letnji period ce vas docekati nespremnog za udvaranja jedne  vage.Mada cete ciniti sve da se dese  neke odredjene  stvari, ona ce vas smatrati nasrtljivim.

Tek kada uvidi da ste samo  uporni i da ne odustajete lako, dace vam sansu. Kada  vam se  konacno pocnu odvijati planovi sasvim normalno, vec cete planirati svoje obaveze.Ovog puta, planiracete ih  zajednicki. Leto ce vam proleteti, a da niste svesni da ste se ludo zaljubili.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2