Od OVNA do DEVICE-Ljubavni horoskop ZA LETO 2022!

Od OVNA do DEVICE-Ljubavni horoskop ZA LETO 2022!

27. lipnja 2022. 0 By Lala

 

RAK

Vreme je godisnjih odmora i samo godisnje doba je vreme ljubavi. Vi ste neko ko zna da voli, a imate i koga voleti. Od vas se ocekuje  da uvek budete nezni, jer cete jednu ljubav da savladate i ucinite ljubavlju svoga zivota. Bice to nesto kao da volite prvi put i vreme je da se i vas partner izjasni. Leto  ce biti dovoljno lep razlog  da probate svoju vezu da uzdignete na visi nivo. Zato ce vam slediti veliko iznenadjenje od strane partnera. Da se ne biste srusili, brojte da brojite od jedan do deset.

LAV

Prokockali ste sve svoje sanse kod jedne osobe, a imali ste ih vise. Niste se znali snaci, niti pokazati  da to makar i zelite.  Bili ste ubedjeni da ste nasli ljubav svoga zivota, ali ste se posvadjali. Kod vas je  razlog  i uzrok svemu losem, skoro uvek isti. Suvise ste posveceni misljenju okoline i suvise mislite da drugi sve vide i sve znaju.I tako cete dozvoliti da svojim misljenjim uticu na vasu vezu Ovo je vase vreme i iskoristite ga!

DEVICA

Vec ste dovoljno hrabri da biste se snasli i pokazali da ste se predali ovim  letnjim danima. Oni ce vas navesti  da pomislite da je zivot lepsi kada se neko voli. Zato cete biti predati tome da jednu ribu saterate uza zid i da vam kaze sta oseca. Dugo vas vuce, a da se  ne izjasnjva i vama je jednako  vazno da znate na cemu ste. Zato cete iskoristiti vreme da svoju vezu isterate na cistinu.

Stranice: 1 2