Od VAGE do RIBE -Ljubavni horoskop za LETO 2022!

Od VAGE do RIBE -Ljubavni horoskop za LETO 2022!

27. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Cemu da se zavaravate i nadate da cete se uskoro zaljubiti? Svi vasi pokusaji su jako  neuspesni, i ostali su nekako kao da ih i nije bilo. Vasa nesigurnist je ucinila mnogo jer ste se uvek dovoljno dvoumili. Ovoga leta necete  ni misliti da se zaljubljujete, jer ste to do sada uvek  radili pogresno.  I ne slutite da ce vas neko  gledati iz prikrajka i zeleti da sa vama podeli sve.Mozda ce ovaj put da bude da cete se zaljubiti bas prvi put u pravu osobu, jer ce ona vec biti zaljubljena u vas.

 

SKORPIJA

Vasa sreca da ste imali povod da se nekome priblizite i tako ostvarite jedno novo poznastvo. Od vas se ceka da nastavite neusiljeno druzenje, a druga osoba ce podrzavati vase korake.CInice sve samo da vam se nadje u blizini.  Mada cete biti u velikim obavezama, od vas se ocekuje da budete  okrenuti podjednako i emotivnom zivotu.Vreme je za malo odmora i za vasa licna osecanja.Posvetite i sebi  malo vremena, svome odmoru i svojim iskrenim osecanjima.

 

STRELAC

I sada cete ici po starom, jer jednostavno drugacije ne znate. Sta da radite kada ste puni zivota i kada vas sebi i provodu vuku ovi letnji dani. Ako do sada niste ucinili nista,  sada je vreme da ovo leto ucinite svojim posebnim letom. Vreme je da se  desi ta velika i vanvremenska ljubav. Fatalni susret i pocetak prave ljubavi, samo sto nisu dosli. Ovo ce biti leto  u vasem znaku.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2