Od VAGE do RIBE -Ljubavni horoskop za LETO 2022!

Od VAGE do RIBE -Ljubavni horoskop za LETO 2022!

27. lipnja 2022. 0 By Lala

JARAC

Vi ste pred dolaskom nove ljubavi i ona ce vas  nositi u visine i voditi u dubine ovoga leta. Tako je kada se voli i tako ljubav deluje na nasa srca, nase osecanje i nase korake. Od vas se ocekuje da pokazete sva svoja osecanja i da se  drzite iskrenosti. Vi ste jako zadivljeni onim sto vam se  desava i vreme je da se radujete zbog dolazece ljubavi. Mnogi ce pokunjiti svoje glave kada vide vasu srecu. Dok ste naivno sluzili drugima,  oni su bili srecni, a vi tuzni. Vreme je da se zamene uloge.

 

VODOLIJA

Idete u smeru svojih brojnih  obaveza i ne mislite sta sutra. Spremni ste da zivite za danas i za pove trenutke.Vas trud da sve drzite pod budnim okom, pocece da popusta. Neko ce vam se umesati u planove i vase ce korake da zaustavi, ali cete ostati istrajni da ucinite sve sto mozete. Cuvajte se tricarija i  nemojte dati da vam dokoni pokvare lep pocetak nekih prijatnih desavanja. Pokazite da znate sta hocete, i da necete dati nikome da vas koci.

 

RIBE

Samo vi znate da li cete odgovoriti na udvaranja jedne  skorpije. Ona vas uporno pratiti i slediti, ali necete  se odmah  pokazati zainteresovanom. Volite da se  vodite nekim odredjenim koracima i  da budete korak ispred.  Tokom leta cete  se truditi da budete neko ko ce znati da se ponasa prema jednoj  osobi i da joj vrati milo za drago.Trpecete neke  nepromisljene korake  koji nece biti  bas tako lepi.  Na vas ce se cekati odluka koja vas  i sada tisti, ali cete morati paziti sta cete resiti.Nemojte brzati, jer samo tako  mozete doneti pogresnu odluku i kasnije snositi njene posledice.

Stranice: 1 2