SUTRA:  Bik  nervozan,Rak zeli promenu,Skorpiju neko ludo voli…

SUTRA: Bik nervozan,Rak zeli promenu,Skorpiju neko ludo voli…

27. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Nista neobicno i sve je kod vas rutina.Pratite samo uobicajene stvari jer nista drugo ne mislite ni preduzimati. Ipak  jedna osoba od vas zeli  jedan konkretan potez, ili cak vas korak.Promislite sta je to!

 

BIK

Opet cete biti jako nemirni, ali koliko nemirni u sebi, toliko besni na recima.Pazite sta cinite ovoga dana, jer mozete naici na revolt jedne osobe.Vi stalno pokazujete svoj unutarnji bes. Mozda vama nije bez osnova ali verujte  da ga iskaljujete na pogresnim osobama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

BLIZANCI

Lako se mozete zameriti jednoj dragoj osobi, a tek biste tada zazalili. Zaista bi vam bilo tesko  je kasnije naterate na pomirenje.  Znate vi da se radi nekome ko jedva ceka da pogresite i da vas se resi sa razlogom.I da jedva ceka povod!

 

RAK

Odavno zelite veliku promenu, ponasanja, stavova i gazenja svoje licnosti. Vreme je da pokazete glas  i da svoj zivot uzmete u svoje ruke. Do danas ste trpeli sve i svasta, a vise necete ni trena. Ovo ce biti vas najsrecniji dan, jer je doslo vasih pet minuta!

 

LAV

Vas osecaj za ljubav kao da je pogubljen, zbog jedne osobe. Ukrala vam je srce i sada se trudite da zivite sa prosloscu. Srce vam kuca za njom, ali  morate se pomiriti sa istinom.I vreme je da je konacno prihvatite!

 

DEVICA

Nemate snage za mnoge stvari, a morate imati za sve. Danas cete biti u prilici da se pokazete  na delu. imacete sansu za nesto lepo, i biti u prilici uzmi ili ostavi.Sta cete i na sta cete se usuditi, sve je do vas!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2