SUTRA:  Bik  nervozan,Rak zeli promenu,Skorpiju neko ludo voli…

SUTRA: Bik nervozan,Rak zeli promenu,Skorpiju neko ludo voli…

27. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vase misli ce leteti dalje i dalje za jednom skorpijom. Srce vam se odlepilo od vas i poslo za njom, i u stanju je da je prati. Pazite sta cete vi pokazati, i kako cete reagovati.Od vas se ocekuje da budete pratilac srca.

 

SKORPIJA

Kao da ste upali u cini jedne vage, kojoj se jako svidjate. Svidja se i ona vama, ali vase srce kuca bolom zbog bolne proslosti. Morate gledati sta je sadfa i poceti da zivite opet. Vreme je da osada budete voljeni i srecni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vas pogled ce ostati u jednom liku koji je znak vodolije. Dok vase srce izgara za njom, ona vas ne primecuje. Morali biste uciniti mnogo da vas primeti. Ne cekajte da drugfi preuzme vodjstvo, odmah u akciju osvajanja!

 

JARAC

Svesni ste reci koje ste izgovorili i koje se ne mogu povuci.Trazite nacin da se izvinete, pre nego se budete povukli na distancu. Vas partner vam broji greske, i ova ce biti kao slag na tortu.Pitanje je da li ce vam oprostiti.

 

VODOLIJA

Mada vam se svidja neko drugi, vi se svidjate jednome strelcu. Odavno ludi za vama i samo zbog vas. Sve sto vidite da cini  da vam se priblizi, verujte da cini iz ljubavi. Nemojte ga zapostaviti, on vas vec voli!

 

RIBE

Vama je vreme za promene, i dalje korake. Konacno imate dokaz ljubavi, znate da ste voljeni i da volite!Vremne je da oboje poslusate svoje srce i da  krunisete svoju vezu. Sta mislite sta ce ko da ucini,i ko ce prvi da iznenadi svoje voljeno bice?Srecnik ste dana!

ws

Stranice: 1 2