Narednih sedam dana ce  biti PRAVA MAGIJA, slede dani kada  su cuda moguca!

Narednih sedam dana ce biti PRAVA MAGIJA, slede dani kada su cuda moguca!

2. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Dosli ste na sredinu sa nekim odlukama, ali jos ih niste resili da sprovodite. Verujte da cete narednih dana morati da predjete sa reci na dela. Na vas neko zeli   da racuna i nada se da cete ga ubaciti u svoje licne planove.

 

SKORPIJA

Mozda i ne znate, ali ste postali jako dzangrizavi prema jednoj osobi. Od vas se ceka da pokazete razumevanje i da ne pridikujete svima.Kao i uvek terace vas maler na emotivnom polju! Zna se, opet cete se zaljubiti u pogresnog.

 

STRELAC

Imacete jedan cilj, a on je poslovne prirode, i necete odustati. Vreme je da razmislite  kuda i kako idu vase misli i sta je ono sto vas tera napred. Poslovna ponuda ce biti pun pogodak, ali i vasa odlicna zarada.

 

JARAC

Osecate se jako povredjeno od strane jednog  lava, jer vas ignorise. Vrlo svesno i otvoreno ce da odbaci svu vasu paznju. Nece vas boleti toliko njegovo ignorisanje.Ali njegov smeh, i sale  na vas racun, to ce vas zaboleti, onako ljudski.

 

VODOLIJA

Ovih cete se dana osecati izolovano i ta izolacija ce vam goditi.Vase misli ce da nose  odredjenu notu i lik koji vam je u srcu. Samo zelite da ste malo sami, sa sobom i svojim osecanjima. Neka morate da izvedete na cistinu.

 

RIBE

Vasa paznja ce da bude usmerena  na jednu osobu.Svakako zelite da joj se priblizite, ali cete to ciniti oprezno. Zelite je prvo ocarati, a da ne bude  da ste to uradili kao nemetljivac. Zelite da vas zapazi, tako sto cete joj pripremiti teren, da deluje drugacije.

Stranice: 1 2