PRVA NEDELJA u julu ce biti NAJSRECNIJA za cak dva znaka zodijaka!

PRVA NEDELJA u julu ce biti NAJSRECNIJA za cak dva znaka zodijaka!

2. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Niko vam nece moci da stane na put, i vreme je da predjete prepreke.  Ne znaci da ih danas necete imati, hocete naravno. Samo  cete ih zanemariti, kao da ne postoje.  Tako cete svima oko sebe dati do znanja da vas niko nece omesti u vasim koracima.

 

SKORPIJA

Cinite opet nesto sto ne biste smeli i ponasate se jako nerazumno.Zasto svesno cinite gresku, i ponavljate istoriju svoje tuge?Vi sami sebe zavlacite u dublji i veci problem, da niste ni svesni.   Pazite sta radite!

 

STRELAC

Vec ste jako  spremni  za neke nove promene jer vreme je da se  i vi menjate. Ne samo okolnosti, vec i neka razumna resenja.  Zato prvo menjajte sebe i pokazite svima da cete ziveti samo za ljubav jedne osobe.

 

JARAC

Jedna vas je riba zapratila i vreme je da joj se odazovete. Nema veze sto niste  do sada odgovarali, ipak kazu da nikad nije kasno. Vase srce kuca za neke promene, i pokusajte da ih usmerite ka svojoj  dragoj koja vas osvaja sve vise, iz dana u dan.

 

VODOLIJA

Vi ste neko ko ce danas morati da pokaze da je ohol, ali necete moci da ublazite stvari. Partner vas ne razume, ali  zeli da vam inati.Zato se i vi zainatite, jer drugo vam ne  sleduje.Oboje cete shvatiti da ne mozete jedno bez drugog i biti srecnici dana!

 

RIBE

Vreme je da ovaj dan pamtite dugo, i da budete verni samo jednoj osobi. Bas onoj koja ce vas danas uciniti srecnikom zodijaka.Vase dugo zeljeno priznanje ljubavi prema njoj, bice uzvraceno. Vreme da se radujete!

Stranice: 1 2