Lav i Skorpija imaju sansu da zarade, a evo kome NOVA POSLOVNA PONUDA iz snova!

Lav i Skorpija imaju sansu da zarade, a evo kome NOVA POSLOVNA PONUDA iz snova!

3. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Ponasate se nekako cudno i nestabilno i gledate stvari samo sa jedne strane.Kod vas nema sredine, jer samo vagate na jednu stranu.Vase finansijske posledice prate ili previse troskova, ili ste bez ikakvih troskova.

 

SKORPIJA

Vreme je da se malo presaberete, jer suvise trosite.Vasi su troskovi svakodnevni i ni malo mali. Zato se presaberite da biste znali u kakvom su stanju vase finansije. Bice da ste trenutno vrlo tanki. Iznenada sledi poslovna ponuda gde biste mogli da zaradite mnogo.

 

STRELAC

Vasa  sreca da ste jako stabilni i da se nikada ne razmecete.Ove sedmice cete  se jako  radovati jer cete moci sebi da priustite.Finansije su zadovoljavajuce, i narednih dana cete biti odlicno raspolozeni.

JARAC

Vec ste jako radosni,  i vreme je da se  radujete i dalje. Vi  cete se ludo zaljubiti, pa ce vas ljubav nositi.  Vase srce kuca znacima srece i vas finansije nece moci  da vas brinu, bez obzira    kakve su! A da su tanke, zaista jesu!

 

VODOLIJA

Vasa ljubav je  na prvom mestu, a pare vas mogu   zanimati tek poslije.Vasa sreca je uvek  ispred svega, i sve vase pohvale za to. Vi ste jako posebna osoba, i uvek prave vrednosti stavljate ispred svega, pa i novca.

 

RIBE

Mozda vam se u ovoj losoj situaciji i posreci, pa vam se ukaze ponuda koja  predstavlja vas san. Bice to da je ponuda iz snova, jer oduvek ste sanjali da odete u inostranstvo.Sada vam prijatelj daje mogucnost da vas povede sa sobom, i tako bi se vase finansije trajno popravile.

Stranice: 1 2