Kome ce ova SREDA, biti dan kada NASTUPAJU NAJVECE PROMENE, a kome NAJSRECNIJI DAN  IKADA?!

Kome ce ova SREDA, biti dan kada NASTUPAJU NAJVECE PROMENE, a kome NAJSRECNIJI DAN IKADA?!

5. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vec ste se sredili po pitanju jedne odluke.Odavno ste je morali sprovesti, ali danas imate sansu.  Trazite odredjen trenutak i lep nacin da je i realizujete.  Ono sto je srcu milo, vreme je da bude danas!

 

SKORPIJA

Kao da licno ponavljate gresku, i licno i svesno. Zasto se malo ne uozbiljite i ne vratite u one dane  kada ste cinili isto. Vreme je da se okrenete ka onoj koja vam zauzima svaku misao, ali da ne brzate, nego da razmisljate.

 

STRELAC

Vec ste na putu da donesete neka razumna resenja. Do sada vas je srce navodilo na krivi put, a sada je vreme da krene pravo.  Tako ce se desiti fatalan susret, bas onakav, kakav ste sanjali i dugo i odavno.

 

JARAC

Vec ste se sredili i sada zelite da svoje srce ucinite srecnim.I vi i partner ste ucinili dosta da  nadjete kompromis i to ce biti za pohvalu.  Vreme je za promene na bolje i u ime tih promena, drustvo vam pravi iznenadjenje.

 

VODOLIJA

Kako da se ponasate kada vas vodi ludo srce i odsustvo razuma? I cemu sve zavrzlame, kada se niste udostojuli da malo razmislite.Srce vas vodi i vi ga i sledite, pa sta da bude kasnije. Covek kad voli ne pita sta ce biti sutra.

 

RIBE

Vreme je da partneru naglasite sta hocete i sta je ono  sta biste vi voleli.  Zato otvorite srce i pocnite  brojati  stvari koje biste rado menjali. Uzivacete u nekim promenama  koje ce vam dobro doci. I sve ce vam biti i lepse i draze.

Stranice: 1 2