Otkrivamo koji ce  se znaci  beskrajno veseliti, i kome ce se ostvariti  najveci san!

Otkrivamo koji ce se znaci beskrajno veseliti, i kome ce se ostvariti najveci san!

5. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Stalno se kosite  sa jednim lavom i nikako da vam postane partner. Zelite ga u blizini a nikako ne znate  da mu se priblizete. Cak ne znate ni u kojem smeru idu vase zelje. Da li za emotivnog partnera ili za druzenje?

 

SKORPIJA

Jedan jarac zeli vasu blizinu, a vi zelite da vam je blize jedna riba.Vasa osecanja se mogu graniciti sa obozavanjem. Jedno je neizvesno, kome ce se ona opredeliiti, da li vama ili jednom biku?

 

STRELAC

Srce vam kuca za jednu devicu, ali verujte da imate suparnika.Neko se bori za nju, bass oistom zeljom i istom snagom, kao i vi. Samo ce  da pobedi onaj ko bude uporniji  i zato se borite da bas vi budete onaj ko ce izivati tokom leta sa njom.

 

JARAC

Mada vam je u srcu jedna skorpija,  vreme je da shvatite da niste vi njoj.Mada se trudite da budete u sredistu njenoga srca, ona voli drugoga.Vreme je da  to shvatite i da se povucete. Bolje je sami da odustanete, nego da se dalje nadate.

 

VODOLIJA

Verujete da vas jedan blizanac voli i da vas bar on, nece idati.Tokom leta cete se uveriti u suprotno i vreme je da znate sta vam je ciniti. Srce kuca zarom  da vas voli, ali i on ce se nesto zainatiti.

 

RIBE

Nista nece biti isto, i nista nece biti kao pre. Neke velike promene su se desile i sada ste jako udaljeni od jedne osobe.Nadate se ponovnim susretima, bar tokom leta.Imate zajednicke prijaTelje, pa se nadate njihovoj  pomoci.

Stranice: 1 2