Naredna tri dana donose:Emotivni haos Lavovima,nostalgiju Jarcevima, a ljubavni brodolom Ovnovima…

Naredna tri dana donose:Emotivni haos Lavovima,nostalgiju Jarcevima, a ljubavni brodolom Ovnovima…

14. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Imate u srcu radost, ali nemate sa kime da se radujete. Vreme je da trazite novu ljubav i da vise  ne dozvolite drugome da je remeti.Vreme je da sami odredite sebi ko vam se svidja, a ne da vam partnera namecu drugi.

 

SKORPIJA

Jako ste svesni nereda u svojoj dusi, i zbrkanih misli u svojoj glavi. Ovih dana se manite poruka i telefona u rukama. Vreme je da pokazete sta cete dalje, i kako cete.Morate srediti sebe, svoja osecanja i sve nekako dovesti u red.

STRELAC

Vi ste na ivici snage i vise vas nista ne raduje.Nesto ste jako zeleli i vreme je da saberete sve sto se zbilo. U stvari, nista se nije zbilo, sem nervoze i vaseg nerasopolozenja. Nesto ste hteli, ali morate se prvo vratiti u normalu.

 

JARAC

HVata vas i uzima pod svoje, neka tiha tuga i nostalgija kojoj ne znate razlog. Mozda je to vas odgovor za druge, da ne zunate zasto.Ipak dobro znate razlog svoje nostalgije, bas kao i tuge u srcu. Samo vi i vase srce znate pravu istinu.

 

VODOLIJA

Niste svesni sta se sve okrene u jednome danu, pa ce i u vasem zivotu. Za vas ce nastupiti velike promene, i vreme je da pocnete da vise verujete u sebe. Jedna osoba ce uci u vas zivot i postati njegov deo.

 

RIBE

Na vas ogroman pritisak vrsi jedan blizanac, a vama je krivo zbog toga.Ma koliko da vam smeta, nikako da se ohrabrite i da mu pokazete da za to nema prava. Vreme je da sami uzmete svoj zivot u svoje ruke.

Stranice: 1 2