Susret kojem se niste nadali ucinice srecnikom dana dva znaka!

Susret kojem se niste nadali ucinice srecnikom dana dva znaka!

14. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se okrenete svojim poslovnim zadacima. Kao i uvek jako ste zadovoljni onim sto cinite, i to vam se mora ispatiti. Vreme je da pokazete sta biste dalje zeleli, a za svoje korake cete biti nagradjeni.

 

BIK

Od vas se jedan lav nada da mu posvetite malo paznje.Vi ga obilazite u sirokom luku i vreme je da  se smilujete. Dok vas gleda, salje vam signale i otvoreno kazuje da je zaljubljen, vi se drzite na distanci.

 

BLIZANCI

Hoce vam se da idete malo levo, malo desno. Mada su vasa traganja za srodnom dusom opravdana, nece vam biti opravdano dalje lutanje. Vreme je da se okrenete jednoj vagi koja je zaljubljena u vas.

 

RAK

Mnogo ste razocarani i svoju ljubav nikako da stavite na lepsi i sigurniji nivo.  Nosite bol zbog bivse ljubavi , i vreme je da ga se oslobodite.Ono sto je bilo, prevazidjite, i konacno odahnite zivotom.

 

LAV

Sve do sada ste ocekivali da vas neko  pozove, ali nije vam se to ostvarilo. Zasto samo ocekujete, a da niste ucinili ni jedan jedini korak vi licno? Nemojte biti sebicni, pokazite da cete se i vi boriti.

 

DEVICA

Ne ocekujete nista, ali cete biti pravi srecnik dana. Susret sa jednim parom ociju, vase ce usne uciniti nemim. Oci ce govoriti mesto reci, i jasno reci da ste jedno drugome srodna dusa.I da ste se prepoznali u jednom pogledu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2