Susret kojem se niste nadali ucinice srecnikom dana dva znaka!

Susret kojem se niste nadali ucinice srecnikom dana dva znaka!

14. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Danas cete se  morati odluciti i pokazati sta zelite dalje. Bicete  stavljeni pred svrsen cin i pokazite da ste zreli u odlukama. Svi dalji tokovi ce da  zavise samo od vas i ni od cega vise, pa pazite koju cete odluku da donesete.

 

SKORPIJA

Vase ce srce da kuca za jednu osobu i vreme je da je izdignete iznad svih drugih. Vreme je da se okrenete samo njoj i da budete verni jedino njoj. Pokazite da ste svesni sta cinite i da cete joj uvek biti podrska u svemu.

 

STRELAC

Zelite nesto, ali vam se nece, i vreme je da okrenete list.Ako vam je veza losa, ucinite nesto, cak i da prekinete.Ako stojite lose finansijski, trgnite se i radite vise. Jedino jedno morate da odlucite ovoga dana, a ostalo moze da ceka.

 

JARAC

Jako ste razumni, ali cete danas ipak da budete u pozoiciji da vas neko optuzi da niste. Vas partner ce svesno da napravi gresku, a ponasace se kao da ste vi krivi.Terace vasa da pokazete znake odobravanja, za ono sto je ucinio.

 

VODOLIJA

Danas je dan za jednu otvorenu temu i to je ono sto vas ceka. Partner ce da dodirne neke kljuzcnije teme, a vama ce biti krivo.Nemojte se inatiti partneru, kada niste u pravu. Morali biste da se malo urazumite umesto sto ste tvrdoglavi.

 

RIBE

Kada vas nista nece, vi se prepustite stihiji svakodnevice. Danas cete u njoj sresti nekoga vrlo slicnoga sebi. Vreme je da pokazete da znate  sta zelite, i da sebi odredite cilj. Srce ce vam danas reci da je to nesto vezano za onoga koga cete sresti danas, jer ce zagrejati vase srce.

Stranice: 1 2