U tri dana, bice U IGRI i zizi interesovanja ZIVOT TRI znaka zodijaka!

U tri dana, bice U IGRI i zizi interesovanja ZIVOT TRI znaka zodijaka!

16. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

I vi ste drugi zodijak ciji ce zivot biti doveden na listu tzrac rubrike. U vezi ste u kojoj vas partner pozuruje na neke ozbiljnije korake. Mada ste zaljubljeni, jos ste nesigurni da li volite ili ste samo u zanosu.

 

SKORPIJA

Vec ste dovoljno jaki da nikome ne date da vas zeza. Zato ste cvrsti u nekim licnim stavovima, i ne date se slomiti, ni partneru, ni bilo kome!Ovih dana cetze imati uticaj laznog prijatelja, pa ga se cuvajte.

 

STRELAC

Treci ste zodijak kojem zavide i ne mogu nista! Zato ce vas dokoni uzeti na zub i pokazati svoje ruzno lice. Nece to biti prvi put, vi znate sva njihova lica. Budite na oprezu, jedno lice ne poznajete. Tak cete otkriti koliko je dvolicno!

 

JARAC

Vasa ce sreca da procveta u danima pred vama.Vreme je da se radujete i da budete verni u ljubavi. Kako vas partner vama, tako i vi svome partneru. Vreme je da ovih dana krunisete svoju vezu i vreme je da vasa sreca procveta.

 

VODOLIJA

Sve pohvale za vas rad i vasu upornost na svim poljima vaseg zivota. Izborili ste se mnogo, ostaje samo jos malo.Za nesto cete se boriti ovih dana i vreme je da se izborite za  svoje polje koje vas zanima. A bice zarada za pohvalu.

 

RIBE

Konacno cete se radovati jednom kracem putu i to ce biti ono sto vas  nosi. Racunate da cete videti vise dragih lica, od kojih cete se posebno radovati jednome. Bice to na vase odusevljenje nesto posebno sto ce vas poneti.Neka cudna magnetna sila ce spojiti vasa srca!

Stranice: 1 2