Kome fali ZRNO SRECE da postane najsrecniji OD SVIH?

Kome fali ZRNO SRECE da postane najsrecniji OD SVIH?

24. srpnja 2022. 0 By Lala

 

 

VAGA

Od vas se ocekuje  da budete  uporni u svemu, pa i u izjavama ljubavi. Vreme je da se odredite u ogranicenim osecanjima. Morate se okrenuti  u smeru onoga stoosecate i kako i osecate u momentu, tako i pokazujte.

 

SKORPIJA

Pred vama jedan naporan i tezak dan, i vreme da se borite da ga prebrodite.Jedino ce vam snagu davati osecanja vezana za partnera i misli o njemu.Da nije njega da vam bude snaga i elan, ne biste mogli nista.

STRELAC

Jedna ce vas vaga jako zainteresovati i bicete uporni da je i osvojite.Srce ce vas vuci ka njoj i vreme je da se ne igrate sa osecanjima.Od vas  se ceka da  ucinite odrtedjene korake i da joj se priblizite kako znate.

 

JARAC

Budite otvoreni u svemu, pa i svojim reakcijama. Danas cete da budete nepravedno optuzeni zbog necega, i vreme je da ispravite gresku.  Nemojte dati da vas niko nipodastava, makar to bio i onaj koga volite najvise.Imajte svoj ponos!

 

VODOLIJA

Radost zivota ce vas voditi da se radujete sa jednom ribom.I ona ce da se raduje   i da vam da povoda  da znate da ce vas prihvatiti kao  partnera.Srce ce vas povesti jedno drugome, sto znaci da sledi nova ljubav.

 

RIBE

Vi ste jako zadovoljni suituacijom koja vam se danas sprema. Ovaj dan ce samo da potvrdi da se vasi lepi dani nastavljaju.Vreme je da se i vi radujete, kao sto se raduju svi zaljubljeni parovi.I vi cete se ovoga dana pribliziti  jedno drugome i vreme je da se srede sve vase dileme.

 

 

 

 

 

Stranice: 1 2