Koji ce zodijaci da se raduju,dok se drugi budu nervirali i lomili?

Koji ce zodijaci da se raduju,dok se drugi budu nervirali i lomili?

25. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vase velike obaveze i stalni nesporazumi sa partnerom, dovesce do svadje. Vas partner ce vas dodatno nervirati. Vec ste svesni da slede problemi i vreme je da pocnete sagledavati sve. Vreme pred vama zahteva ozbiljan razgovor.

 

SKORPIJA

Novi mesec donosi nova predvidjanja, obaveze i nove pretpostavke. Zato cete da nove stvari  podredite i sebi i svome  partneru. Mada  cete imati situacija koje vam se nece svideti, necete moci sami da diktirate tempo.

 

STRELAC

Svakako je da cete svoje zelje iz ovog, da prenesete u dane narednog meseca. Vreme je za nova radovanja, ali ce vam trebati veca i snaga i hrabrost. Necete bas biti  tako otresiti, ali pokazite da cete  pratiti kako svoje, tako i parterovo srce.

 

JARAC

Vreme je da se zna koga volite i sta ste spremni da cinite za tu ljubav. Samo od vas se ocekuje  da i dalje budete verni i srcu  i osecanjima.Vreme je da pokazete da ste spremni da budete razumni i tolerisete sve partnerove sitne pogreske.

 

VODOLIJA

Vreme je da i vasi problemi prestanu da vas prate, pa tako su pred vama lepi dani. Predajte se lepim trenucima i verujte da se desavaju bas vama.Deluje vam nestvarno, ali je cas da se uverite da nikad nije kasno i da posle kise dolazi sunce.

 

RIBE

Od vas se ceka da budete uzorni u svemu, bez obzira kako vam je. Zato ce vas partner  staviti pred velike zadatke. Da li to on zeli da vas ubedi da niste dovoljno jaki da podnesete teret vase ljubavi? Kao da zeli da sami odustanete od vase veze! Saznajte zasto!

Stranice: 1 2