ZLATNA RIBICA ti ISPUNJAVA  ZELJU! Izaberi jednu i saznaj da li si zasluzio da se TVOJA NAJVECA ZELJA OSTVARI!

ZLATNA RIBICA ti ISPUNJAVA ZELJU! Izaberi jednu i saznaj da li si zasluzio da se TVOJA NAJVECA ZELJA OSTVARI!

28. srpnja 2022. 0 By Maja

ZLATNA RIBICA BROJ 2

Ti si osoba koja nema dlake na jeziku. Uvijek si bio iskren prema drugim ljudima, mozda ponekad i previse iskren. Sa svojim rijecima si mozda povrijedio druge, ali nikad to nije bila tvoja namjera. Ti imas veliko srce i ne podnosis nepravdu.

Ono sto ti je u mislima ti ces reci, bez obzira na sve. Za svoju srecu se boris i nemas namjeru da odustanes.

Niko te ne moze sprijeciti da ostvaris svoje snove, jer ti imas ciljeve i od tih ciljeva ne odustajes. Jednu zelju nikada nisi mogao ostvariti, a tako bi rado zelio da ona postane stvarnost.

Zasluzio si da se ta zelja ostvari,  jer mada ce tebi mnogi reci da svojim rijecima uvrijedis druge, ti znas da je tvoje srce cisto.

Zlatna ribica ce u narednoj godini da ostvari tvoju najvecu zelju koja tebi u zivotu mnogo znaci.

 

ZLATNA RIBICA BROJ 3

Uvijek si bio na strani dobrote, mada te je to znalo boli kostati. Ne podnose svi ljudi iskrene i postene osobe kao sto si ti, ali to nije tvoj problem. Ti znas da uvijek cinis samo ono sto ti tvoje srce govori, a ono te nikada nije natjeralo da ucinis nesto lose.

Druge ljude postujes, ali isto to postovanje ocekujes zauzvrat.

Nisi pohlepan, naprotiv mnogo si skromna osoba koja nikada nije zeljela previse. Ali jednu zelju imas za koju malo ko zna, i ta zelja tebe prati vec dugo vremena.

Ona ti je srcu blizu, i ona ce vrlo brzo da se ostvari.

Zlatna ribica ce tvoju zelju jos pocetkom ove jeseni da ostvari. Istina je da ce se mnogo toga promjeniti u tvom zivotu, ali sve te promjene ce biti samo na bolje. Pred tobom je velika sreca.

Stranice: 1 2