Mlad Mesec je bio 28.jula i evo kakve je POSLEDICE  ostavio SVAKOM ZNAKU!

Mlad Mesec je bio 28.jula i evo kakve je POSLEDICE ostavio SVAKOM ZNAKU!

29. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vasa situacija postaje vrlo ozbiljna. Vi ste zaljubljeni u nekoga, ali vam jasno izmice i nikako da nu se poriblizite.Bas kada ste imali sansu, desilo se da mu je prisao neko drugi. Vreme je da pokazete volju ako ga zelite i dalje.

 

BIK

Osecate se da vas neko zamajava i da vas svesno iritira.Jedna osoba vas je uzela na zub, a da nicim to niste zasluzili. Vreme je da se pobrinete ozbiljno o tome i ne dozvolite da vas ponizavaju gori od vas.

 

BLIZANCI

Niste ni svesni sta ste sve propustili, a mogli ste da uzivate. Sada je vreme  da se probate izvuci iz situacije u kojoj ste  svesno i svojom greskom.Da ste malo vise mislili, bilo bi vam daleko bolje.

 

RAK

Mlad Mesec je pomrsio vase neke lepe situacije.Moglo je da bude daleko  bolje  i da se rese neka vasa ocekivanja. Mozda da se cak i ispune.Ovako ste ostali uskraceni za nesto lepo, a da necete moci da mejate bas nista.

 

LAV

Vasa zaljubljenost je nesto sto zelite da sakrijete, ali nikako neuspevate.Vas partner ce vas iznenaditi necim leoim, i necete moci sakriti osecanja. Mlad Mesec  vas ostavlja  lepo raspolozenim i srecom ispunjenim.

 

DEVICA

Bicete ograniceni necim sto vas nece oduseviti, ali morate se pomiriti sa time.Neke stvari necete moci  da usmerite onako kako zelite.Zato ce najbolje biti da prihvatite ono sto morate, cak i da nije po vasem.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2