Ovim znacima AVGUST donosi samo NAJBOLJE:NOVAC, SRECU i VELIKU LJUBAV!

Ovim znacima AVGUST donosi samo NAJBOLJE:NOVAC, SRECU i VELIKU LJUBAV!

31. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da trajete u ljubavi lepo, ali i da istrajavate. Ovaj mesec ce vam doneti neke znatne promene koje ce se odraziti  na vase emotivno stanje. I vase  je da se potrudite da ostane neuzburkana vasa veza.

 

  BIK

Vi ste od onih koji ce se radovati narednim danima. Oni  ce vam doneti neke nove kotake ali i neka nova saznanja. Zato uzmite u obzir sve cinjenice i pokazite da cete znati da sebe usmerite pozitivno.

 

BLIZANCI

Vase situacije sa vasim partnerom ce se menjati i moracete biti oprezni. Vreme je da se okrenete ka njemu, jer ste ga zanemarili. Ako to ne ucinite, verujte da cete mozda doci u neku situaciju  koja ce dovesti u pitanje vasu vezu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Imacete neko iznenadno putovanje u ovom mesecu. Bice to za vas na veliku radost, ali ce vas zateci nespremne. Moracete biti jaci i jako odgovorniji, i uvek spremni da odgovorite  na zivotna pitanja.

 

LAV

Ako mozete da se skoncentrisete na neke druge stvari, bilo bi dobro za vas. Samo  ste okruzeni svojim licnim pitanjima, odgovorima, i dilemama. Morali biste da se  vise  posvetite svemu, nego stosamo mislite o ljubavi i nista ne radite!

 

DEVICA

Samo se zalite da vam je lose a nigde se ne smirujete. Stalno ste sa prijateljima i druzite se,  dok vase srce uziva u svakom trenutku. Stalno biste putovali,  a kada ste u kuci, zalite se na dosadu i da vam je zivot los!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2