HOROSKOP za DOBRO JUTRO: Nekome bi ovaj CETVRTAK mogao biti NAJLEPSI DAN u  zivotu!

HOROSKOP za DOBRO JUTRO: Nekome bi ovaj CETVRTAK mogao biti NAJLEPSI DAN u zivotu!

3. kolovoza 2022. 0 By Lala

BLIZANCI

POSAO

Dragi blizanci, povedite malo vise racuna o vasim finansijama. Trenutna situacija vam ne dozvoljava mnogo prostora da neke stvari ne uzmete ozbiljno. Danas vam se pruza prilika da neke stvari dovedete u red zarad svoje koristi.

Savjet dragih ljudi takodjer poslusajte , jer trenutno vasa poslovna situacija ne sluti na dobro. Vrijeme je da se skoncentrisete na stvari koje su vas zaista bitne i da se vise fokusirate na vase izdatke. Ozbiljna ste i odgovorna osoba, danas imate priliku da to i dokazete.

 

LJUBAV

ZA BLIZANCE KOJI SU U VEZI:

Danas vas ocekuje jedan predivan dan sa voljenom osobom. Mada je mnogo problema iza vas , danas cete samo da uzivate  u ljubavnoj sreci. Vas partner cini sve za vase dobro, a vama to naravno mnogo laska. Pred vama je dan u kojem za probleme necete znati.

Bicete opusteni u uzivat cete u vremenu provedenom sa osobom koju najvise volite. Sreca velika vas prati, a na vama je samo ostalo da se opustite i da uzivate u ljubavnoj harmoniji.

 

ZA SLOBODNE BLIZANCE:

Jedna osoba permanetntno skrece paznju na  sebe, ali vi nikako da je primjetite. Mnogo joj se dopadate, ali vi kao da jos uvijek niste spremni za nesto novo. Obratite malo paznje na ljude koji vas okruzuju, mozda promjenite svoje misljenje.

 

RAK

POSAO

Dragi rakovi, danas budite spremni za neka desavanja koja vam se i nece mnogo dopasti. Danas ne ocekuju ni gubici ni dobici, ali promjene na poslovnom polju koje bi za vasu buducnost mogle biti od velikog znacaja.

Pred vama je dan u kojem cete morati donijeti neke vazne odluke, i upravo to vam se nece ni malo dopasti. Sigurni ste u sebe, ali ne toliko da bi trenutno zeljeli donijeti velike odluke. Odgovorna ste osoba, zato vjerujte  u sebe do zadnje, jer vas trud ce se na kraju isplatiti.

 

LJUBAV

ZA RAKOVE KOJI SU U VEZI:

Mozda ste se previse oslonuli da ce voljena osoba rijesiti sve probleme koji vas zadese. Niste partneru velika podrska kao sto ste to znali biti, mada to uopste ne prilici vasem karakteru. Voljenoj osobi je potrebna vasa podrska, jer uvijek ste vi bili njen oslonac.

Danas pokusajte odvojiti malo vremena za najdraze bice i pokazite da se vasa osjecanja nisu promjenila. Pred vama je jedan predivan dan ukoliko uspijete preci preko svoga ponosa.

 

ZA SLOBODNE RAKOVE:

Jednoj osobi ne izlazite iz glave. Mnogo bi joj znacilo kada bi joj bar bacili osmijeh preko ramena, ali vi se pravite da je ne primjetite. Pravite veliku gresku, jer ta osoba zaista ima ogromna osjecanja prema vama. Umkesto da birate novi pocetak , vi kao da u inat birate samocu. Danas pokusajte to da promjenite.

 

ZDRAVLJE

Posvetite se vise stvarima koje vama gode, stvarima koje vas opustaju. Pod velikim ste stresom, i naravno da to nije dobro za vas. Posvetite se nekoj lijepoj knjizi, setnji, svemu sto ce vam malo razbistriti misli i skinuti napetost sa vasih pleca. Danas se pokusajte bas malo vise posvetiti samo sebi.

Stranice: 1 2 3 4 5 6