Jedan RAK ovog vikenda posebno SRECAN, a evo sta ceka ostale znake!

Jedan RAK ovog vikenda posebno SRECAN, a evo sta ceka ostale znake!

4. kolovoza 2022. 0 By Lala

OVAN

Necete biti bas emotivno srecni, da se srecom mozete hvaliti. U sustini, vio cete biti zadovoljni i to je vise od onog sto biste hteli. Vazno je da drzite jedan nivo i sve ce biti  kako treba. Partner vam nesto sprema.

 

BIK

Vreme je da znate sta mozete a sta ne, i da se protezete koliko ste dugi. Sto bi za vas znacilo da pratite svoje mogucnosti. Nemojte se hvaliti da ste u necemu najbolji, a da niste.  Svako bi voleo najbolje, a li vi zelite nesto izvan vasih mogucnosti.

 

BLIZANCI

Vas osecaj za srecu meri se nekim drugim vrednostima. Partneru je krivo sto sve gledate kroz novac i skoro sve merite sa njime.Mada vas partner voli, deluje da ste sitnicavi, pa da ga ne biste i odbili od sebe, menjajte stavove.

 

RAK

Vasa ljubav ce da bude prelepa i zato ce vasa  sreca ovih dana biti posebna. Zaljubili ste se i vreme je da se odreknete nekih drugih laznih obecanja.Sve do sada je bilo kao varka a sada vas stize nesto jako lepo, sto cete zeleti samo za sebe.

 

LAV

Jako ste emotivni i vreme je da se emotivno vezete sa jednom vagom.Vreme je da vas ona pocasti svojom paznjom i da budete  odlucni da trajete kao par.Verujte da ce to biti prava ljubav i ljubav na duze staze.

 

DEVICA

Vasa sreca je  da ste zaljubljeni i sve ce da ide kako treba. Od vas se ocekuje da ne skrivate emocje i da ih pokazete partneru. Okolnosti ce biti povoljne i vama u korist, pa cinite sta vam volja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2