Ponedeljak pred vama donosi ostvarenje zelje samo jednom znaku!

Ponedeljak pred vama donosi ostvarenje zelje samo jednom znaku!

7. kolovoza 2022. 0 By Lala

VAGA

Vec ste se dovoljno priblizili jednom  lavu, jos samo da mu otkrijete osecanja. Od vas se ceka da pokazete da ste zaljubljeni, sto ce i sam shvatiti. Da je i on zaljubljen u vas, to cete shvatiti ovog  dana i bicete pocastvovani ljubavlju i paznjom.

 

SKORPIJA

Vase srce kuca u ludom ritmu   i vreme je da se srede vase misli. Sve su posvecene   jednoj osobi i vreme je da se srede  i postanu ciste  i jasne. Onaj ko vas voli morace da vam prizna, i pokaze pred svima da vas voli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Niste od onih koji se lako predaju ali cete se morati predati.Zeleli ste osvojiti jednu osobu, ali vam izmice. Osim sto vas ignorise, stalno izlazi sa drugima, ne gledajuci vas ni za cas. Danas cete se morati povuci.

 

JARAC

Od vas se ceka da  pokazete sta zelite  i pridjete jednoj vodoliji. Mada vas jako nervira, ipak cete biti uporni. Vi je zelite  za sebe, ali  ipak nalazite da ste dosta razliciti.Mozda se vase  ubedjenje danas promeni.

 

VODOLIJA

Jedan  jarac vas zeli osvojiti, ali osecate da ste dva sveta. Mozda vasa osecanja budu na ivici snage  da uzmete ili ostavite. Ponasa se kao da vam nece dati izbora, ali  bice drugacije, videcete!

 

RIBE

Od vas se ocekuje da pokazete jednoj vagi da vam je do nje stalo.Ako to ne ucinite, verujte da ce jedno srce da pati, a vi cete ga uciniti nesrecnim. Zato budite  neko ko ce biti pocastvovan ako pokaze drugome ljubav i paznju.

Stranice: 1 2