Evo sta ceka svakog zodijaka u prvih sedam dana septembra!

Evo sta ceka svakog zodijaka u prvih sedam dana septembra!

30. kolovoza 2022. 0 By Lala

OVAN

Prvi dani novog meseca ce vam doneti nove korake i nove zadatke.Nemojte da ih zenemarujete, ali nemojte ni da zanemarujete svoje voljeno bice. Vreme je da budete  neko ko ce ukazati paznju, a ne zanemariti je!

BIK

Prvi dani septembra ce vas docekati  bukvalno nespremne i zabrinutog. Ono sto vas muci, poznato je samo vama, mada vasa okolina primecuje sta je u pitanju. Vreme je da se snadjete za sada, a u buduce pamet u glavu!

BLIZANCI

Prvi dani septembra ce vas docekati sa troskovima koje necete moci da izbegnete. Ipak cete se truditi da neke manje nuzne, eleminisete. Hteli biste nesto ali nikako da  ostvarite. Imacete mali zdravstveni problem, ali resiv!

RAK

Prve dane septembra cekate kao da ste zarobljeni u sopstvenoj nemoci. Morate nma sto strana, a tako ste slabi i nemocni. Pokazite da vam je stalo do toga da pokazete svoju  jacu stranu, bez obzira stpo se osecate  nemocnim.

LAV

Ubedjeni da do ovoga nece doci, prve septembarske dane cekate sami. Sa partnerom ste imali mali duel, gde ste se ponasali oboje kao rivali. Kao da niste bili par, tako ste i pokazali da je vreme da svako ide svojim putem.

DEVICA

Bas se nadate  da ce dolazeci septembrski dani biti blazi u odnosu na prethodne. Za vas nece viti tako lose, ali nista ceme bi se mogli da pohvalite. Vreme je da ucinite korak koji odavno kanite, pa se povlacite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2