Sreda, ZADNJI DAN AVGUSTA, jednom donosi ostvarenje najvece zelje!

Sreda, ZADNJI DAN AVGUSTA, jednom donosi ostvarenje najvece zelje!

30. kolovoza 2022. 0 By Lala

VAGA

Mozda biste morali da budete mnogo odlucniji  jer ste do sada bili  neodlucni. Vas stalno remete  vase  velike nedoumice u koje malo -malo pa zapadate. Neko ce da vas danas  stavi pred svrsen cin.Morate nesto odluciti na brzinu.

 

SKORPIJA

Nikako da znate sta vas moze cekati ali cete se  ipak iznenaditi.Vas partner za koga ste mislili da je daleko bolji, pokazao se kao daleko gori. Tek ste otkrili neke njegove mane i sada je vreme da stavite  tacku na vezu sa njime.Definitivno i zauvek!

 

STRELAC

Mozda je bas ovaj dan, vreme za ispunjenje vase velike zelje. Zato se  radujte jer cete biti i prijatno iznenedjeni. Susret sa jednom osobom ce vas uveriti da ste sreli svoju srodnu dusu.Kako je prepoznati, srce ce vam reci, a vi se  samo prepustite osecaju.

 

JARAC

Moracete danas da se nosite sa svojom borbenoscu i da pokazete veliku snagu. Mnoge cete iznenaditi, ali ce vas vase srce terati da budete jaci nego ikad.Volite nekoga i zato se danas zelite izboriti za njegovu ljubav.Ako je pravde, morali biste biti zadovoljni i srecni.

 

VODOLIJA

Niko kao vi nece znati da se drzi svoga stava, pa to i danas ucinite. Nemojte da pokazete da ste odustali od onoga sto vec dugo kanite. Bar ste vi uvek uporni, i to se danas mora pokazati na delu.Morate da sprovedete svoju rec, ostanete dostoji svojih ubedjenja.

 

RIBE

Ne znate da savladate da se ne primeti vasa tuga, a trebate je sakriti. Bar biste je morali kriti pred onim ko je i uzrok vasoj tuzi. Zato stegnite zube, sakrijte bol i dignite glavu. Tek ce da se vidi ko sa ovim gubi a ko dobija bitku na polju emotivnom.

Stranice: 1 2