IZABERI MAGICNO SVETLO i SAZNAJ  SVOJU BLISKU BUDUCNOST – jedno je znak  OSMEHA posle MNOGO SUZA!

IZABERI MAGICNO SVETLO i SAZNAJ SVOJU BLISKU BUDUCNOST – jedno je znak OSMEHA posle MNOGO SUZA!

31. kolovoza 2022. 0 By Maja

SVJETLO BROJ 2

Mnogo toga se je desavalo u tvojoj proslosti sto ti je donosil veliku tugu. Ipak nadas se sreci, jer ti si osoba koja zivi za svoje bolje sutra i koja nikada ne odustaje. Mnogo padova je iza tebe, ali nikada nisi dozvolio da te ti padovi zaustave da se boris za svoju srecu.

Uporna si i tvrdoglava osoba koja se uvijek bori i koja nikada ne dozvoljava da tuga vlada u njenom zivotu.

Sreci se nadas, za srecu sve cinis. U tvojoj bliskoj buducnosti desavace se jos izazova, ali ono sto je najbitnije jeste da ces ti ipak uspjeti da se izboris za svoju srecu. Ono sto si naumio ti ces i ostvariti. Pred tobom je buducnost u kojoj ces ostvariti svoje zelje i ciljeve jer nisi odustao za iste da se boris.

 

SVJETLO BROJ 3

Razocarenja su dio tvoje proslosti, ali osoba si velike duse koja zna da oprosti. Mnogo je toga sto ti je lomilo srce, ali u dobro nikada nisi prestao da vjerujes. Svoju srecu gradis sam, jer nisi naucio da se oslanjas na  druge. Uvijek si imao jasne ciljeve koje si nastojao da ostvaris i kada se je to cinilo nemoguce. Ali osoba si sa karakterom koja vjeruje u sebe i svoje mogucnosti.

Pred tobom je buducnost u kojoj ti nece uvijek biti lako, ali za ono sto ti je bitno ti ces se izboriti.

Pred tobom su promjene koje ce ti znaciti mnogo, jer i pored svih problema ti ces se izboriti za srecu. Necec odustati ni kada ti bude tesko, jer ti nikada ne odustajes od svojih snova i zelja. Pred tobom je buducnost u kojoj ces ostvariti svoje zelje, mada nece uvijek biti sve lako. Ipak, sreca ce krociti u tvoj zivot i ti ces ostvariti ono sto zelis.

Stranice: 1 2