Pocela je nova sedmica, a nekome ce do kraja doneti NOVU LJUBAV!

Pocela je nova sedmica, a nekome ce do kraja doneti NOVU LJUBAV!

3. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Niste nikome dali povoda da vas gleda, ali vidite da vas on gleda.Vreme je da se vasi pogledi   usmere tamo gde vas povede srce. A povesce vas bas na onu stranu gde ce se oni ukrstiti i stopiti. Do kraja sedmice cete saznati da vas ceka nova ljubav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vi biste hteli da se organizujete malo drugacije. Rado  biste se prepustili osecanju da ste bezbrizni i vreme je da se bolje organizujete. Ako to ucinite pravilno, vi cete se moci da uzivate u danima koji slede.

 

STRELAC

Vi ste jako radosni i odusevljeni  onim sto se desava. Vasa radost i dobro rasplozenje ce da potraje i dalje. Vasi ce se dani  nastaviti lepim tempom, malo radno, malo u drustvu odredjene osobe.

 

JARAC

Vreme je da i vi pokazete  osecaj da vas ceka nova ljubav. Vi ste zadovoljni, ali ste uznemireni i  po tome se oseca da cete uskoro da volite.Vase srce ce biti blisko sa srcem jednoga  bika. Vreme je da i sam prizna  da se u vas zaljubio.

 

VODOLIJA

Ako vas je  poneo posao i dobro vam ide, samo nastavite sa radom! Vas posao ce vam dobro doci i vreme je da zablistate.Osim vaseg posla, jos ce vam nesto ici na bolje. Vreme je da vam krene u ljubavi, a jedan ce vas kolega gledati pa ce vam se militi da radite.

 

RIBE

Od vas se ceka da pokazete da ste mocni al razumni, a ne bahati. Vreme je da se srede  neke sitne trzavice koje ste imali i da znate sta vam je ciniti dalje.  Od vas ce zavisiiti koraci koji slede, i odluke u vezi sa njima,koje cete morati da donesete vi licno.

Stranice: 1 2