Tokom tri dana OVIM znacima sledi NESTO POSEBNO, ali ce jedan biti  RAZOCARAN!

Tokom tri dana OVIM znacima sledi NESTO POSEBNO, ali ce jedan biti RAZOCARAN!

6. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Nikako da se dese neke stalne i konacne odluke i desavanja koja ce biti stabilna. Kod vas je stalno neka turbulencija u desavanjima i u raspolozenju.Vreme je da budete spremni da se  radujete situaciji koja sledi.Ako ste nespremni, ceka vas razocarenje, vasom krivicom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Jedan vas jarac treba da vrati na vas kolosek, i sto bi se reklo, u normalu. Fali vam dobroga raspolozenja, pozitivne energije.On ce da vam se desi kao lep dan, kao ono nesto sto vam daje snagu i vraca veru u zivot i volju da zivite i volite.

 

STRELAC

Zabelezili ste nekog u svome srcu, bolje receno, vase ga je oko zapratilo. Ne da vam da se sredite, da pokazete svoje osecaje i da izrazite ljubav. Ako ste je i krili, sada je morate pokazati, i usmeriti bas onome ko vam se svidja.

 

JARAC

Voli vas neko kao sto io vi volite njega, ali ni jedno ne cinite nista.Ne dozvolite da vasa osecanja zamru, i da ih ugusite, samo zato sto ste  suvise ponosni. Vreme je da znate da je red da pokazete osecanja, pa ako je srece, bice vam i uzvracena.

 

VODOLIJA

Bas kao da vas je neko ukleo, tako se i osecate.Nikako da se ostvare vase zelje i vasi snovi. Mozda zato sto ste suvise idealizovali ljubav, pa sada trazite savrsenstvo koje ne postoji.  Budite spontani i znajte da cenite sitne stvari.

 

RIBE

Verujte da vam sreca i ljubav kucaju na vrata. Vreme je da vasa radost bude nesto posebno, i da u narednim danima uzivate. Dugo i niste, pa je red da se dese neke lepe stvari. I da konacno budete zadovoljni i uzivate u zivotu, kao i drugi.

Stranice: 1 2