NAJLEPSE VESTI stizu samo jednom zodijaku, ali ce se jos neki radovati!

NAJLEPSE VESTI stizu samo jednom zodijaku, ali ce se jos neki radovati!

10. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Vara vas osecaj u vezi sa jednom skorpijom i niste svesni kako. Osecate da vas posmatra, i da se zaljubila u vas, kao i vi u nju.  Ipak vas zeli samo sarmirati i zavesti, a vi biste da vasa veza bude malo trajnija i ozbiljnija.

SKORPIJA

Opasno laskate jednoj vagi i tako je obasipate svojim sarmom. Necete je zavesti bas tako kako se  nadate, i kako ste navikli. Moracete da budete ozbiljniji, jer ona nece avanturu, a to biste joj ponudili.

STRELAC

Zasto da se okrecete okolo i zivite od neizvesnih i kratkih veza? Jedan bi vam jarac poklonio svu ljubav sveta i pruzio bi vam  sve sto zelite.Zato se okrenite ka njemu i njegovim pogledima koji vas zovu u svoju blizinu.I garantuju bezrezervnu ljubav.

JARAC

Noisi vas vasavelika ljubav koju osecate prema  jednom strelcu. Mada vam jos nicim nije pokazao da moze biti uzvracena, vase su nade ogromne.Zelite da se  okrenete ka novim  pokusajima i da ga uverite da ste vi njegova sreca.

VODOLIJA

Kada biste bili malo popustljivji sve bi bilo daleko lakse.Vas inat vas tera i dovodi u raskol vasu vezu. Ako nastavite tako, sve ce da bude i teze i gore. Vreme je da spustite loptu i da pocnete da se dogovarate i uvazavate sa partnerom.

RIBE

Mozda cete morati da neke stvari prihvatite takve kakve jesu.Odavno bezite od istine i prihvatanja, ali sada je red. Ono sto ste obecavali, vreme je i da ispunite, ili da odustanete. Reci su samo reci, a dela su dela!

Stranice: 1 2