SREDA moze da bude dan kada ce OVOM znaku USLEDITI LJUBAV NA PRVI POGLED!

SREDA moze da bude dan kada ce OVOM znaku USLEDITI LJUBAV NA PRVI POGLED!

13. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Krajnje je vreme da se okrenete jednoj osobi i da sa njom  podelite ono sto imate reci. Ona vas vise nece cekati, jer vas vec predugo ceka. Odlucite se sta biste i kuda sa njom! Svako na svoju stranu ili sa rukom u ruci u novi zivot?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Mislite da je ovaj dan jedan u nizu koji  nudi obaveze na programu. Vreme da sve sredite, obavite sta ceka na vas i da otarasite taj deo dana. Ne slutite da ce drugi deo dana biti po vasoj zelji.

STRELAC

Iznenadjenje koje vam se sprema, vi i ne slutite nikako, i ni u kojem slucaju. Ipak cete biti jako iznenadjeni, ali na vasu srecu, vrlo prijatno.Vreme je da se srede vase misli da ste daleko od srece, i da menjate svoja misljenja, i uzivate.

JARAC

Samo da se ovaj dan nekako provuce, neosetno, bar sto se tice poteskoca.Od vas se ceka da budete kao i uvek jako strpljivii da nosite svoj tret.  Nije vreme za jadikovanje, ali vas ceka nesto  ne bas lako.

VODOLIJA

Ako malo bolje sagledate sve sto se zbilo, mozete se nadati i sta ce se zbiti danas.Vreme je da se vase misli  usmere na bice koje volite. Popustite, jer tako ce vasa ljubav da pobedi nad inatom koji vas baca u probleme. I koji vam donosi nesporazume.

RIBE

Samo da se ne dese nepredvidjene situacije, i ovaj dan ce biti solidan. Vi niste previse zahtevni, a jako ste razumni. Zato ce ovaj dan da izvrsavate sve sto je do vas, verujuci da sledi nagrada za trud. Jedan lepi izlazak u dvoje!

Stranice: 1 2