Ovog CETVRTKA, jedan znak ce biti NA IVICI RASKIDA, a drugi na korak od toga da se VRATI BIVSEM jer to zeli!

Ovog CETVRTKA, jedan znak ce biti NA IVICI RASKIDA, a drugi na korak od toga da se VRATI BIVSEM jer to zeli!

14. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Ovaj dan je jedan u nizu onih koji ce vam doneti veliki umor. Ostaje vam jos malo da se strpite  i da budete marljivi. Na kraju dana vas ceka lepo drustvo kojem se i ne nadate.Mozda i malo iznenadjenje.

BIK

Od vas se ocekuje da pokazete bar malo tolerancije, a vi je nemate. Poceli ste da gledate samo sebe i vreme je da se  okrenete i drugima. Neko ce traziti vasu paznju, ali i malu pomoc. Gledajte da budete od pomoci.

BLIZANCI

Vreme je da se krene  za novim stvarima i novim koracima. Vase misli vam nece dati da krenete dalje, jer se osecate vezano. Jedna vas je osoba vezala za sebe i nikako da se oslobodite. Resite da razmislite sta biste mogli uciniti.

RAK

Konacno da sada osecate malo slobode, ali  i revolta da iskazete sve! Sve ono sto ste precutali, ono sto ste istrpeli, jer znate da ste u pravu. Vasa ce istina da pogodi pravo u srce  nekoga, zna se vec koga. Danas cete se naci na ivici raskida, pa budite oprezni.

LAV

Opet trazite nacina i podsticaj da budete blize jednoj osobi. Od vas se ceka da  cinite pravilne korake, a vi stalno idete u suprotnom.Mozda cete moratri danas da probate da ispravite smer kretanja.

DEVICA

Zelje su vam jedno, a mogucnosti sasvim drugo. Nikako da se srede vase emocije i da  znate sta vam je ciniti.Najbolje je da razmislite o onome sta vam je dostupno i da idete tim pravcem. Nemojte se lazno nadati nemogucem.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2