Do 15.oktobra,ovim znacima sledi OSTVARENJE SVEGA o cemu su DUGO MASTALI!

Do 15.oktobra,ovim znacima sledi OSTVARENJE SVEGA o cemu su DUGO MASTALI!

3. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Prva polovina  meseca ce za vas biti vreme da se borite. Radicete mnogo i ici cete u jednom pravcu da ostvarite jos jedan poslovni plan. Dok vam posao ide dobro i predano, vas emotivni svet je siromasan.Obogatite ga!

 

BIK

Konacno je da se vase  neke lose misli zauvek zakljucaju. Vreme je da ozbiljno promislite o svim svojim greskama. Od vas se ceka da budete verni i da se zna sta vam je ciniti.Vreme za ozbiljan period, i da se pocnete ponasati zrelo.

 

BLIZANCI

Necete znati sta vas ceka, ali cete svakako imati iznenadjenja. Od vas se ocekuje da budete kao i ranije, spremni da nadjete uvek resenja.Vi kao da ste malo poklekli i vreme je da budete jaci i uporniji.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Osecate kao da nemate snage da se vise borite i da vase srce  popusta. Ne samo sa zarom osecanja, nego i kada je u pitanju vas nada i vasa volja.Osecate se beznadno  i bezvoljno, a vasa  osecanja  moraju da se poboljsaju.

 

LAV

Ne znate sta planirate, ali biste najradije da prespavate ove dane. Desio vam se emotivni lom i  vreme je da se sredite. Nije nista do vas, sada ce biti kasno da cinite bilo sta. Kad ste trebali ispuniti nesto, niste!

 

DEVICA

Postavljeni  su vam uslovi i vreme je da se srede vase misli. Ne znate cak ni sta je ono sto vi zelite, niti sta biste. Od vas se ceka da pokazete da ste  voljni da se dobro uozbiljite i pokusate naci prioritet.Za obavezama!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2