Od danas do nedelje,ovim znacima ce KARMA PRIREDITI RADOST i sreca ce ih pratiti!

Od danas do nedelje,ovim znacima ce KARMA PRIREDITI RADOST i sreca ce ih pratiti!

3. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je za radost desavanja, dogadjaja i onoga sto vec ocekujete da se desi  ovih dana. Kao da ste predugo radili i davali se obavezama! Ove nedelje vas karma casti  radoscu i lepim dnevnim sadrzajima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Taman krenete korak napred, a vi odete dva nazad.Uvek se vratite na staro i na stare greske.Srce vam kuca od zbunjenosti jer ne znate sta da cinite i kako da se zivi dalje.Malo je bilo krenulo, ali ste sve pokvarili.

 

BLIZANCI

Kod vas se stalno desavaju neke turbulencije i vreme je ih smirite. Moracete malo da uticete na ono sto vas je snaslo.Smirujte svoje reakcije i pokazite da ste  spremni da vladate sobom, kako ne biste dolili ulje na vatru.

 

RAK

Nikako vise ne znate cilj, ado juce ste ga znali. Ono sto vam se desava i ovoh ce dana da uhvati maha.Srce vam kuca strahom od nekih desavanja, ali i nadom da cete naci neko najblaze resenje za situaciju u kojoj ste.

 

LAV

Sad kada ste sa voljenom u svadji, trazite nacina da pridjete nekima iz njene okoline. Deluje tako providno, jer to niste ranije cinili. Ako se i dalje nadate da ce vam biti po vasem, verujte da se varate.

 

DEVICA

Sto se tice vas, vasa sreca ce da bude  odredjena novim kolosekom. Nekoga cete sresti i krenucete boljim i neocekivanim tokom. Kao da ce se javiti istovremeno simpatije s obje strane, pa vas karma casti radoscu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2