Od danas do nedelje,ovim znacima ce KARMA PRIREDITI RADOST i sreca ce ih pratiti!

Od danas do nedelje,ovim znacima ce KARMA PRIREDITI RADOST i sreca ce ih pratiti!

3. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Nemojte da pravite planove koji se nece moci ostvariti. Od vas se ceka da budete svesni svojih situacija. Budite svesni i svojih okolnosti koje vladaju,  pa se u skladu sa njima i ponasajte.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Mozda vam se iznenada posreci, pa cete krenuti za svojim ciljem.On ce vas voditi za razliku od svih dosadasnjih.Nekoga cete sresti i bice da plamti  ljubav u vasem srcu, pa vas karma casti radoscu.Radoscu i srecom.

 

STRELAC

Zelite  se oglasiti po pitanju obaveza  i biti neko ko ce se zauzeti.Od sada  zelite da budete posveceni jednom svome cilju.Sebi ste postavili obaveze i dok ih ne ispunite necete  stati.Samo napred, u toku ove sedmice cete ga ispuniti.

 

JARAC

Ako ste do sada isli onako bez cilja, sada cete ga imati. Od vas se ceka da budete odredjeni i jasni i vreme je da se srede vase odluke. Od vas se ceka da okrenete  na bolje, ali cete imati i razlog. Jedna odluka ceka na vas, i vi je morate doneti.

 

VODOLIJA

Da ste jako stabilni  i niste, ali cete morati biti.Vas stav mora ostati cvrst i biti bez odustajanja. Ostanite pri svome, i nemojte da se  predajete. Samo upornoscu mozete da ostvarite svoj cilj.Vasa zelja je da budete kao i svi drugi, uporni da ostvarite zelju.

 

RIBE

Od vas  se ceka  da radite predano i vredno. Pokazite da ste  voljni  da znate sta vas ceka na emotivnom, ali i radnom polju. Vas cilj je da budete  odredjeni  i jasni  u svemu i da se dobro znaju vasi cljevi, vasi prioriteti.Ali nesto lepo i na emotivnom planu.

Stranice: 1 2