Pun mesec u ovnu je 9.oktobra, ovo je istina o tome kome ce doneti najvise srece!

Pun mesec u ovnu je 9.oktobra, ovo je istina o tome kome ce doneti najvise srece!

6. listopada 2022. 0 By Maja

OVAN

Svoje poslovne obaveze uzimate  previse zaozbiljno. Lijepo sto se svom poslu toliko posvecujete, ali ste upravo zbog toga pod velikim stresom. Pronadjite vremena za odmor koji  vam je preko potreban. Posvetite se lijepom, drustu  i zaboravite na stres jer pun mjesec u ovnu vam donosi veliku srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Upunom mjesecu u ovnu vi morate da rijesite neke probleme koje su izazvale bezvezne nesuglasice. Ni vama ni osobi kojoj mnogo vjerujete nije lako, ali ste oboje mnogo tvdoglavi. Napravite prvi korak, jer vama to prijateljstvo mnogo znaci.

 

BLIZANCI

Vas posao vam je jako bitan, ali vi ste vec poceli da pretjerujete. Nemate vremena za sebe a ni za drage ljude. Usporite malo vas poslovni temno, bar u periodu koji je pred vama. Necete nista izgubiti samo dobiti.

 

RAK

Vi cete u periodu mjeseca u ovnu samo  za srecu znati. Postigli ste koliko je bio vas cilj, i sada je vrijeme za jedan divan odmor. Priustite sebi jedan kratki izlet sa dragim ljudima. Posao trenutno moze da ceka.

 

 

LAV

Do sada ste se mnogo trudili dsa ostvarite jedan poslovni cilj koji je vama od velike vaznosti. Nazalost to vam u narednom periodu nece poci za rukom. Zelite previse od jednom, to nikako ne moze izaci na dobro.

DJEVICA

Pred vama je period u kojem cete morati donijeti jednu vaznu odluku. Vase emocije su trenutno rastresene izmedju dvije osobe, ali u ovom periodu  morate da budete iskreni. Niste osoba koja se igra sa tudjim osjecanjima, ali ovaj put ste vrlo neodlucni.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2